FINANCIAL LEASE
NIEUWE MACHINES
MARKTKENNIS
KLANT GERICHT ADVIES
UIT VOORRAAD LEVERBAAR
ZEER SNELLE LEVERING

Categorieën

Baoli heftruck kopen, huren of leasen? Altijd op voorraad!

2 resultaten
 • Baoli EP16-N01 *NIEUW*

  € 3 995,00 (excl. BTW)

  Baoli EP16-N01 Elektrische palletwagen, 1600kg hefvermogen


  Meer informatie
 • Baoli KBET20 *DEMO*

  Prijs op aanvraag

  Hefvermogen: 2000kg Hefhoogte: 4700mm Mast type: 3 delig vzv vrij heffing Sideshift & last Beschermrek


  Meer informatie

Baoli machines

Jiangyin Baoli Machinery Manufacturing Co., Ltd. werd in 2004 opgericht en werd in 2010 overgenomen door Kion Group. Het bedrijf focust zich met name op de productie van machines en apparatuur die ingezet worden in allerlei verschillende industrieën. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en maken gebruik van geavanceerde technologieën. Daarnaast is Baoli leverancier van diesel en LPG-heftrucks, reachtrucks, stapelaars, pallet heftrucks en elektrische heftrucks. Deze machines worden met dezelfde kwaliteit gemaakt als heftrucks van Linde en Still. Baoli is nog vrij nieuw op de Europese markt en Willtrade is de nummer één dealer in Nederland en Vlaanderen. 


De voordelen van een Baoli machine

Het grootste voordeel van een Baoli heftruck is dat een gloednieuwe machine ongeveer evenveel kost als een tweedehands heftruck van bijvoorbeeld Toyota. Vaak is, door de grote naamsbekendheid, veel vraag naar tweedehands A-merken. Een nieuwe Baoli doet echter niet onder aan de welbekende merken. De kwaliteit en specificaties van deze machines zijn  uitstekend. Baoli heeft een prachtige productlijn. Zo beschikken de heftrucks over een laadcapaciteit van 1500 tot 3500 kilo en hebben sommige modellen een kleine draaicirkel waardoor ze uiterst geschikt zijn voor een kleiner magazijn. De reachtrucks werken elektrisch en kunnen tot een hoogte van 11 meter tillen. De elektrische pallettrucks zijn zeer duurzaam en kunnen snel worden opgeladen. 


 Een Baoli machine via Willtrade?

Via Willtrade kunt u machines verkopen en verhuren. Wij zijn leverancier van meerdere merken en leveren wereldwijd. Ons aanbod is zeer breed; van heftrucks tot graafmachines en van hoogwerkers tot shovels. Wij bedienen verschillende industriële bedrijven, op- en overslagbedrijven, transport- en distributiebedrijven, (semi)overheden, agrarische bedrijven, maneges, hoveniers, bouwbedrijven en landschapsbeheer organisaties. Daarnaast kunt u via ons ook een keuring, onderhoud of reparatie laten uitvoeren. 

 

Wilt u graag een meer informatie over een Baoli machine? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, interessante aanbiedingen of advies bij uw keuze. Laat aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. U kunt ook met ons chatten.