UIT VOORRAAD LEVERBAAR
NIEUWE MACHINES
SNELLE LEVERING
VERKOOP, ONDERHOUD, REPARATIE OP ELKE LOCATIE IN NL & BE

Speciale aanbiedingen

Producten

5 resultaten

YTO 

YTO Group Corporation is fabrikant van machines gevestigd in China. Het bedrijf is opgericht in 1955 en sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf dat machines produceert voor de agriculturele, constructie en auto-industrie. YTO houdt zich bezig met de ontwikkeling van elektrische tractoren, bulldozers, heftrucks en wielladers. Het bedrijf staat bekend om producten van goede kwaliteit en die voldoen aan de internationale eisen. 


Een machine van YTO 

Een tractor van YTO is een degelijke wagen. Hij is sterk en betrouwbaar en gaat jaren mee. Wanneer u een product van YTO aanschaft bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit! De tractoren hebben een luxe cabine, voorzien van kachel en radio. Met maar liefst 65 PK, 4x4 aandrijving en verschillende versnellingen is de wagen multi-inzetbaar op het erf of landgoed. 


Over Willtrade 

Willtrade verkoopt en verhuurt machines in het buiten- en binnenland. Wij zijn leveranciers van verscheidene merken en hebben een breed assortiment tot onze beschikking. WIj bedienen klanten in verschillende industriële bedrijven, op- en overslagbedrijven, transport- en distributiebedrijven, (semi)overheden, agrarische bedrijven, maneges, hoveniers, bouwbedrijven en landschapsbeheer organisaties. Onze werknemers staan graag voor u klaar voor het uitvoeren van een keuring of reparatie. 


Wilt u graag een meer informatie over een Case machine? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wanneer u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie.