UIT VOORRAAD LEVERBAAR
NIEUWE MACHINES
SNELLE LEVERING
VERKOOP, ONDERHOUD, REPARATIE OP ELKE LOCATIE IN NL & BE

Speciale aanbiedingen

Producten

10 resultaten

Wolf machines

Wolf Machinery werd in 2008 opgericht en staat bekend om een zeer compleet aanbod in wielladers met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Wolf houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van machines en hulpstukken.  


Waarom een machine van Wolf?

Wielladers van Wolf zijn compleet uitgerust, zeer vriendelijk in het gebruik en hebben een gunstige prijs. Wanneer een onderdeel aan vervanging toe is kan deze snel geleverd worden. De wiellader is uitgerust met een luxe cabine, heeft werkverlichting en is voorzien van een hydraulische snelwissel. Er zit standaard één jaar garantie op de onderdelen. De keuze in aanbouwdelen voor de wielladers zijn zeer uitgebreid. 

 

Een Wolf machine aanschaffen via Vonk Roleq 

Bij Vonk Roleq bent u ervan verzekerd dat u een goede machine aanschaft die jaren meegaat! Onze werknemers staan voor u klaar voor onder meer onderhoud en reparaties aan uw machine. Vonk Roleq is hoofdleverancier van verschillende merken machines die we wereldwijd aanleveren. In ons assortiment hebben we onder meer shovels, heftrucks, wielladers, hoogwerkers en verreikers die we aan bedrijven binnen verschillende sectoren bieden. U kunt een machine via ons aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om hem via ons te huren.  

 

Wilt u meer informatie over een machine van Wolf? U kunt een afspraak met ons inplannen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie.