UIT VOORRAAD LEVERBAAR
NIEUWE MACHINES
SNELLE LEVERING
VERKOOP, ONDERHOUD, REPARATIE OP ELKE LOCATIE IN NL & BE

Speciale aanbiedingen

Producten

48 resultaten

XCMG machines

XCMG (Xuzhou Construction Machinery Group) is een Chinees bedrijf dat werd opgericht in 1989. Ze houden zich bezig met de productie en ontwikkeling van zware machines. Deze worden wereldwijd ingezet voor allerlei werkzaamheden. Het bedrijf export naar meer dan 180 landen en staat daarmee aan de top in de industrie. 


Waarom een machine van XCMG? 

Een machine van XCMG is een duurzame investering. De machines zijn robuust, maar stijlvol afgewerkt en ze voldoen uiteraard aan alle eisen. U kunt de machine eenvoudig bedienen en veilig werken met de machines. Alle machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en met de meeste ge├»nnoveerde techniek gefabriceerd. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk geproduceerd door zo min mogelijk te verspillen en gebruik te maken van groene energie. 

 

Een XCMG machine aanschaffen via Vonk Roleq

Vonk Rolling Equipment Europe B.V. is hoofdleverancier van verschillende merken machines die we over ter wereld leveren. In ons assortiment hebben we onder andere shovels, heftruck, hoogwerkers en wielladers van de allerbeste kwaliteit. U bent er dus zeker van dat u een machine aanschaft die voldoet aan de beste kwaliteit en die jaren meegaat!. U kunt een machine via ons aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om hem via ons te huren.  

 

Wilt u meer informatie over een machine van XCMG? U kunt een afspraak met ons inplannen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer u aan de rechterkant van de pagina uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie.